Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales

Intră în universul jocului Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri în 2!

Fireboy și Watergirl s-au întors! După o lungă pauză, îndrăgitul duo sunt vedetele unei noi aventuri în Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales și, ca și în celelalte aventuri ale lor, îi așteaptă un nou templu. Pentru a păstra tradiția vie și pentru a schimba totul, acest nou episod din saga Fireboy și Watergirl aduce ceva nou: pentru a explora acest nou templu epic, duo-ul fantastic va avea niște aliați de mare ajutor, prietenoasele zâne.

Ca și în jocurile de dinaintea sa, în Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales trebuie să elucidezi încăperi unice cu tot felul de provocări, respectând în același timp regula numărul unu: nu amesteca niciodată apa cu focul. Acest lucru înseamnă că Fireboy nu poate călca niciodată pe o suprafață cu apă, iar Watergirl nu poate călca în foc.

Pe parcursul celor 30 de nivele va trebui să manipulezi mediul înconjurător trăgând de pârghii și apăsând butoane în așa fel încât aceste elemente să nu se amestece niciodată, iar cele două personaje să ajungă în siguranță la capătul călătoriei lor.

Continuă saga epică a lui Fireboy și Watergirl pe Jocurigratuite.ro și vezi ce surprize îți aduce această nouă variantă.

Joacă alte jocuri din seria Fireboy and Watergirl:

  1. Fireboy and Watergirl 5 Elements
  2. Fireboy and Watergirl 4 Crystal Temple
  3. Fireboy and Watergirl 3 Ice Temple
  4. Fireboy and Watergirl 2 Light Temple
  5. Fireboy and Watergirl

Jocuri similare:

Îți place Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri în 2 pentru o experiență nouă și de neuitat!