3D Solitaire

Intră în universul jocului 3D Solitaire și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri solitaire!

Pregătește-te să fii fermecat de un joc de cărți clasic cum nu ai mai văzut până acum în 3D Solitaire pe Jocurigratuite.ro! Cufundați-vă într-o interpretare vizuală uimitoare a eternului joc Solitaire, ridicat la noi înălțimi cu o grafică 3D uluitoare. Amplasat în incinta unui misterios templu antic, obiectivul tău rămâne același: să aranjezi meticulos toate cărțile pe cele patru teancuri de fundație. Aceste grămezi trebuie să fie sortate atât după culoare, cât și după rang, urcând de la As la Rege. Pe terenul de joc, cărțile pot fi stivuite doar în ordine descrescătoare, alternând culorile, adăugând un strat de strategie jocului tău.

Dar 3D Solitaire nu se oprește doar la îmbunătățirea aspectului vizual. 3D Solitaire vă oferă libertatea de a vă personaliza experiența. Alegeți între două modele distincte de cărți, permițându-vă să jucați cu un stil care rezonează cu dvs. Adaptați-vă jocul la nivelul dvs. de îndemânare cu opțiunea de a comuta între modurile de 1 carte și 3 cărți, oferind diferite niveluri de provocare. Comoditatea dvs. este prioritatea Jocurigratuite.ro. Aveți control asupra poziționării pachetului dvs. de cărți, asigurându-vă că fiecare mișcare pe care o faceți este confortabilă și intuitivă. Fie că sunteți un pasionat experimentat de Solitaire sau un nou venit în joc, 3D Solitaire este conceput pentru a se potrivi jucătorilor de toate nivelurile de îndemânare.

Acum, rămâne întrebarea: poți obține un scor mare? Provoacă-te la un joc care combină atracția atemporală a jocului Solitaire cu grafica 3D. Cufundați-vă în atmosfera captivantă a unui templu antic și porniți într-o călătorie de măiestrie în stivuirea cărților pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta cărțile și pentru a le trage în jurul ecranului. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, apăsați pe cărți.

Jocuri similare:

Îți place 3D Solitaire? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri solitaire pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.