99 Balls

Intră în universul jocului 99 Balls și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri arcade!

Cu gameplay-ul său captivant, 99 Balls este unul dintre acele jocuri care te vor face cu siguranță să vrei să mai joci încă o rundă, pentru a obține un scor mai bun. Dar un scor mai bun nu este tot ceea ce contează, deoarece gameplay-ul strategic este foarte satisfăcător, mai ales odată ce înveți cum să-ți planifici cel mai bine traiectoriile.

Jocul aduce un aspect unic clasicului Breakout, și anume că fiecare cărămidă pe care o lovești trebuie nimerită de un anumit număr de ori pentru ca aceasta să dispară. Aceste numere sunt afișate pe cărămizi. Un alt element unic este faptul că tragi din ce în ce mai multe bile pe măsură ce avansezi prin scenă. Și ține cont de faptul că poți selecta doar traiectoria și nu poți schimba de unde vor fi lansate bilele. Ele se lansează întotdeauna din mijlocul ecranului.

Cu un pic de inspirație din Tetris adăugată, 99 Balls adoptă o condiție similară de pierdere, iar în urma fiecărei lansări a bilelor, cărămizile vin încet spre jucător, iar noile cărămizi vor necesita întotdeauna mai multe lovituri pentru ca ele să dispară.

Vino să te joci pe Jocurigratuite.ro și obține cel mai bun scor în 99 Balls!

Jocuri similare:

Îți place 99 Balls? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri arcade pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.