Adventure Quiz

Intră în universul jocului Adventure Quiz și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu întrebări!

Mergi într-o aventură epică în care puterea cunoștințelor tale taie mai adânc decât orice sabie, și asta pentru că, pentru a avansa în Adventure Quiz și pentru a învinge numeroșii inamici care îți stau în cale, trebuie să răspunzi la tot felul de întrebări. Un fel de întâlnire cu Sfinxul unde trebuie să răspunzi la întrebări pentru a supraviețui. Aceste întrebări acoperă o mare varietate de subiecte, de la istorie, arte, divertisment, tehnologie, așa că cunoștințele tale generale trebuie să fie destul de puternice.

Călătoria este una periculoasă și poți da doar trei răspunsuri greșite înainte ca inamicii să te învingă. Dar nu te teme, pentru că pe Jocurigratuite.ro poți încerca din nou, iar cu cunoștințele pe care le vei dobândi jucând Adventure Quiz te poți întoarce mai puternic decât înainte și îți poți croi încet-încet drum spre final.

Învață și distrează-te pe Jocurigratuite.ro și pornește într-o aventură îndrăzneață în Adventure Quiz.

Jocuri similare:

Îți place Adventure Quiz? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu întrebări pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.