Archery World Tour

Intră în universul jocului Archery World Tour și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri sportive!

Dacă ai fost vreodată pasionat de tir cu arcul sau dacă admiri personaje ca Robin Hood sau Legolas sau orice alt arcaș celebru din viața reală sau din ficțiune, atunci Jocurigratuite.ro îți oferă ocazia de a lua un arc și de a intra în pielea lor cu Archery World Tour, un joc frumos de tir cu arcul 3D.

Exersează-ți tirul în 50 de niveluri solicitante și pune-ți la încercare precizia și reflexele. Sau, dacă dorești doar o rundă rapidă de distracție, poți selecta oricând Balloon Challenge, unde trebuie să lovești baloanele pentru a progresa și a câștiga puncte.

Când încerci să nimerești ținta sunt multe lucruri de care trebuie să ții cont, cum ar fi poziția loviturii tale, direcția vântului, precum și puterea loviturii tale. Iar atunci când țintele se mișcă sau sunt blocate de un obstacol, provocările nu fac decât să crească!

Dă lovitura și devino campion la tir cu arcul în Archery World Tour!

Jocuri similare:

Îți place Archery World Tour? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri sportive pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.