Baby Holly Feeding Time

Intră în universul jocului Baby Holly Feeding Time și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu bebe!

Baby Holly are nevoie de ajutorul tău! Holly este un bebeluș jucăuș și drăguț care are nevoie de multă atenție. Ajut-o să cumpere ingredientele pentru mâncarea pe care urmează să o pregătească, dar fii mereu cu ochii pe bebeluș pentru că se poate supăra și plânge în orice moment. Dacă o vezi plângând, oferă-i jucăria ei preferată și va zâmbi imediat.

Ajut-o să pregătească mâncarea și să mănânce fără să facă mizerie în bucătărie. După ce mănâncă masa de seară, bebelușul Holly are din nou nevoie de ajutorul tău pentru a se pregăti de culcare. Era să uit, atât în timpul gătitului, cât și în timpul mesei, Holly va plânge după jucăria ei preferată, așa că fii mereu gata să îi redai un zâmbet acestui bebeluș drăguț! Bucură-te de acest nou joc cu bebeluși și te așteptăm cu drag să ne revedem zilnic cu noi jocuri cu fetițe gata de jucat gratis!

Jocuri similare:

Îți place Baby Holly Feeding Time? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu bebe pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.