Baiatul de Foc si Fata de Apa 6: Basme

Intră în universul jocului Baiatul de Foc si Fata de Apa 6: Basme și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune foc si apa!

Fireboy și Watergirl s-au întors! După o lungă pauză, îndrăgitul duo sunt vedetele unei noi aventuri în Baiatul de Foc si Fata de Apa 6: Basme și, ca și în celelalte aventuri ale lor, îi așteaptă un nou templu. Pentru a păstra tradiția vie și pentru a schimba totul, acest nou episod din saga Fireboy și Watergirl aduce ceva nou: pentru a explora acest nou templu epic, duo-ul fantastic va avea niște aliați de mare ajutor, prietenoasele zâne.

Ca și în jocurile de dinaintea sa, în Baiatul de Foc si Fata de Apa 6: Basme trebuie să elucidezi încăperi unice cu tot felul de provocări, respectând în același timp regula numărul unu: nu amesteca niciodată apa cu focul. Acest lucru înseamnă că Fireboy nu poate călca niciodată pe o suprafață cu apă, iar Watergirl nu poate călca în foc.

Pe parcursul celor 30 de nivele va trebui să manipulezi mediul înconjurător trăgând de pârghii și apăsând butoane în așa fel încât aceste elemente să nu se amestece niciodată, iar cele două personaje să ajungă în siguranță la capătul călătoriei lor.

Continuă saga epică a lui Fireboy și Watergirl pe Jocurigratuite.ro și vezi ce surprize îți aduce această nouă variantă.

Joacă alte jocuri din seria fireboy and watergirl:

  1. Baiatul Foc si Fata Apa 5
  2. Fata apa si baiatul foc 4
  3. Baiatul Foc si Fata Apa 3
  4. Baiatul Foc si Fata Apa in labirint
  5. Fata Foc si Baiatul Apa in Templul din Padure

Jocuri similare:

Îți place Baiatul de Foc si Fata de Apa 6: Basme? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu Foc și Apă pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.