Bubble Game 3: Christmas Edition

Intră în universul jocului Bubble Game 3: Christmas Edition și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de crăciun!

Perioada de Crăciun este întotdeauna o perioadă aglomerată, așa că de ce să nu încerci un joc care nu durează prea mult să înceapă și este, bineînțeles, distractiv, pe care îl poți juca oricând vrei să te relaxezi pentru câteva momente? Bubble Game 3: Christmas Edition este un astfel de joc și urmează formula altor jocuri din genul său: trebuie să tragi cu bule astfel încât acestea să lovească celelalte bule de pe tablă care sunt de aceeași culoare. Dacă reușești să conectezi cel puțin trei de același fel, acestea vor fi eliminate de pe tablă. Dacă golești tabla, termini nivelul.

Cu frumoasa sa temă de Crăciun, care face ca bulele să semene cu ornamente pentru pomul de Crăciun sau cu bomboane delicioase, și cu un gameplay ușor de învățat, dar greu de stăpânit, Bubble Game 3: Christmas Edition este o plăcere să-l joci.

Bucură-te de niște jocuri de Crăciun când joci pe Jocurigratuite.ro și distrează-te!

Jocuri similare:

Îți place Bubble Game 3: Christmas Edition? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de Crăciun pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.