Bubble Shooter World Cup

Intră în universul jocului Bubble Shooter World Cup și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu bile!

Bubble Shooter World Cup păstrează regulile jocurilor bubble shooter, dar formula este rafinată la maxim și îți va asigura nenumărate ore de distracție. În plus față de alte jocuri din acest gen acțiunea este plasată pe terenul de fotbal și fiecare bulă are steagul unei țări. Astfel, poți să te joci și să înveți geografie în același timp! Trage gloanțe formate din bule folosind butonul stânga al mouse-ului și țintește în așa fel încât să lovești două sau mai multe bule de aceeași culoare, ca să explodeze și să le elimini din joc.

Dacă rămân bule care nu sunt conectate la tavan, acestea vor cădea. Uită-te după bule cu un fulger desenat pe ele, deoarece acestea te vor ajuta să distrugi mai multe grupuri dintr-o singură lovitură! Ai grijă, gloanțele sunt limitate așa că va trebui să utilizezi fiecare glonț cu grijă și vei ajunge la un scor din ce în ce mai bun!

Jocuri similare:

Îți place Bubble Shooter World Cup? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu bile pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.