City Bike Racing Champion

Intră în universul jocului City Bike Racing Champion și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu motociclete!

Pregătește-te să străbați străzile din Champions City cu stil, în timp ce te urci pe niște biciclete foarte cool și te duci față în față cu alți rideri în palpitantul City Bike Racing Champion pe Jocurigratuite.ro! Fie că zbori singur sau faci echipă cu un prieten în modul antrenant pentru 2 jucători, nu vei duce lipsă de emoții în această aventură de curse plină de acțiune. Cu o selecție largă de motociclete, genți, căști, costume și alte opțiuni de personalizare la îndemână, vei avea tot ce ai nevoie pentru a-ți lăsa amprenta pe străzile din Champions City. De la motociclete de curse elegante și stilate la monștrii de teren accidentați, alegerea îți aparține pentru a-ți face motocicleta să se potrivească personalității tale unice.

Fie că preferi să participi la curse contra cronometru care îți fac inima să tresară sau pur și simplu vrei să te plimbi prin oraș și să-ți arăți abilitățile, City Bike Racing Champion are ceva pentru toată lumea. Participă la curse provocatoare, fă cascadorii uluitoare sau pur și simplu explorează peisajul vast și vibrant al orașului în ritmul tău. Dar fii atent, deoarece trebuie să te ferești și de diverse obstacole care îți apar în cale și, de asemenea, să fii atent la obiectele speciale care îți pot oferi un avantaj în cursele palpitante pe care le oferă City Bike Racing Champion.

Și, având disponibile atât modul single-player, cât și cel pentru 2 jucători, te poți bucura de emoția de pe City Bike Racing Champion așa cum dorești. Fă echipă cu un prieten pentru o competiție amicală, sau mergi singur și testează-ți abilitățile împotriva piloților controlați de computer în cursele palpitante solo. Posibilitățile sunt vaste în această extravaganță de curse plină de adrenalină!

Ia-ți casca, urcă-te pe bicicletă și pregătește-te să rupi străzile din Champions City în această experiență distractivă de curse de biciclete pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosește WASD sau tastele săgeată pentru a conduce bicicleta, tasta C pentru a schimba vederea camerei și tasta R pentru a te reapropia. Dacă este selectat modul doi jucători, un jucător va folosi tastele săgeată pentru a-și conduce bicicleta și va apăsa tasta K pentru a schimba vizualizarea camerei și tasta U pentru a se întoarce.

Jocuri similare:

Îți place City Bike Racing Champion? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu motociclete pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC