Emoji Bubble Shooter

Intră în universul jocului Emoji Bubble Shooter și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu bile!

Emoji-urile sunt o modalitate amuzantă de a transmite anumite emoții, iar modul de comunicare din zilele noastre este practic legat de aceste personaje amuzante, care exprimă emoțiile într-un mod foarte expresiv și exagerat. Dar tocmai de aceea cei mai mulți oameni le iubesc! Dacă nu te poți sătura de ele, atunci ar trebui să joci neapărat Emoji Bubble Shooter, pentru că aici lumea este plină de aceste personaje adorabile.

Dar a avea personaje simpatice nu este întotdeauna suficient, dar din fericire Emoji Bubble Shooter are mai mult decât o grafică plină de viață, pentru că este, de asemenea, foarte distractiv de jucat, deoarece combină cu îndemânare grafica stilizată cu un gameplay distractiv de tip bubble shooter. Ca și alte jocuri de acest tip, ținta ta precisă, precum și strategia ta generală îți vor permite să obții cele mai mari scoruri.

Fiecare glonț din Emoji Bubble Shooter reprezintă un anumit emoji, iar pentru a curăța tabla de joc trebuie să tragi astfel încât cel puțin trei emoji de același tip să fie conectate între ele. Dacă reușești să faci acest lucru, acestea vor fi eliminate de pe tablă. Regulile sunt simple, dar uneori configurația tabloului poate deveni destul de complicată, așa că este necesar să tragi cu grijă fiecare împușcătură.

Joacă pe Jocurigratuite.ro o versiune unică a jocurilor clasice de tip bubble shooter și încearcă să obții un scor mare.

Jocuri similare:

Îți place Emoji Bubble Shooter? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu bile pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.