Forest Match

Intră în universul jocului Forest Match și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri casual!

Un joc distractiv de match 3 te așteaptă în Forest Match! Cu o grafică frumoasă și melodii pline de viață, te vei cufunda rapid în lumea minunată a jocului! Vraja acestei păduri magice este sporită și mai mult de personajele drăguțe care te ajută pe parcurs și îți explică care sunt regulile jocului.

Așa cum te-ai aștepta de la un joc de tip match 3, ceea ce trebuie să faci este să potrivești trei sau mai multe fructe, flori sau alte obiecte din pădure de același tip și vei curăța încet-încet tabla de joc. Dacă observi că un număr mare de obiecte așteaptă să fie conectate, asigură-te că faci acest lucru, deoarece vei crea o abilitate puternică, care te poate ajuta să elimini pământul, iarba, mușchiul, piatra sau gheața din nivel.

Forest Match îți oferă o mulțime de misiuni interesante și provocări zilnice, așa că nu uita să vizitezi Jocurigratuite.ro, unde te așteaptă distracția!

Jocuri similare:

Îți place Forest Match? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri casual pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.