Geometry Rash

Intră în universul jocului Geometry Rash și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri running!

Asigură-te că reflexele tale sunt pregătite atunci când joci Geometry Rash pe Jocurigratuite.ro, pentru că în acest joc timpii de reacție sunt vitali dacă vrei un scor mare. Odată ce jocul începe, nu se oprește, doar dacă te lovești de un zid. Asigură-te că aduni cât mai multe stele pe parcurs, stele pe care le poți folosi pentru a debloca diferite personaje cu care să joci. Dar indiferent de personajul pe care îl alegi, pentru fiecare dintre ele se aplică aceleași reguli și singura cheie pentru supraviețuirea ta este să-ți dai seama când este cel mai bun moment să sari fie din calea vreunui obstacol, fie să sari pe platforme în așa fel încât să nu cazi.

Din fericire, stadiul în care trebuie să joci rămâne același, astfel încât să poți memora locurile mai înșelătoare în care s-ar putea să ai mai multe dificultăți. Uneori trebuie să sari la momentul potrivit pentru a evita să te lovești de o țepușă, dar sunt momente în care trebuie să fii foarte atent, deoarece trebuie să sari rapid pe diferite platforme pentru a nu cădea. Distanța dintre platforme rămâne aceeași, dar când trebuie să sari atât de rapid în succesiune, unde nu sunt permise greșeli, lucrurile pot deveni destul de intense. Dar atunci când reușești să treci de o situație deosebit de dificilă și reușești să prinzi ritmul corect al săriturilor, atunci vei fi stăpânit cu adevărat Geometry Rash și vei vedea provocările ca pe o modalitate distractivă de a petrece timpul.

Antrenează-ți reflexele și concentrarea atunci când joci Geometry Rash pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Geometry Rash are comenzi foarte simple: dacă folosești un mouse trebuie doar să dai click cu butonul stâng al mouse-ului pentru a sări. Dacă joci de pe un dispozitiv mobil, trebuie să atingi ecranul pentru a sări.

Jocuri similare:

Îți place Geometry Rash? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu alergări pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.