Golf Field

Intră în universul jocului Golf Field și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri sportive!

Golf Field este un joc în care trebuie să încerci să obții cel mai bun scor în timp ce joci golf. Este o abordare inteligentă a golfului, una care nu este doar captivantă și captivantă, ci și creativă și plină de idei uimitoare. Oricine iubește golful se va bucura de acest joc, deoarece nu numai că este distractiv, dar vă permite să vă testați cu adevărat abilitățile de golf și acuratețea. Puteți chiar să vă îmbunătățiți aceste abilități jucând multe dintre zecile de niveluri disponibile aici.

Modul în care joci Golf Field este foarte simplu, ai la dispoziție un anumit număr de lovituri, iar obiectivul principal este să încerci să plasezi mingea de golf în gaura sa fără să depășești numărul de lovituri dat. Pe măsură ce joci, fiecare nivel devine și mai provocator, cu o mulțime de obstacole și capcane diferite care apar în lumea jocului. Ca întotdeauna, trebuie să te limitezi la un număr redus de lovituri pentru cel mai mare scor.

Dacă ești pasionat de golf, atunci să încerci Golf Field este o idee excelentă, deoarece îți aduce atât de multe momente fericite de explorat și de savurat. Poți juca Golf Field chiar acum pe Jocurigratuite.ro, așa că, dacă iubești golful sau vrei doar să încerci un joc nou pentru a-ți testa abilitățile, îl poți juca imediat!

Cum se joacă

Dacă jucați pe un PC, țintiți mingea de golf ținând apăsat butonul stâng al mouse-ului și mișcați-o până când găsiți unghiul corect, apoi trageți mingea eliberând butonul mouse-ului. Dacă folosiți un dispozitiv mobil atingeți ecranul pentru a face acțiunile menționate mai sus.

Jocuri similare:

Îți place Golf Field? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri sportive pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.