Idle Food Empire Inc.

Intră în universul jocului Idle Food Empire Inc. și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri casual!

Visezi să ai o afacere prosperă? Joacă Idle Food Empire Inc. și descoperă toate deciziile dificile care vin odată cu deținerea unei afaceri în creștere, precum și toată satisfacția pe care o poate aduce o afacere sănătoasă.

În Idle Food Empire Inc. trebuie să crești o fermă de succes, iar asta poate fi o adevărată provocare. Printre fructele și legumele pe care va trebui să le supraveghezi și să le cultivi se numără salata, căpșunii, pepenele verde, morcovii și multe, multe altele. Cu cât joci mai bine, cu atât vei câștiga mai multe monede, pe care le poți folosi pentru a-ți moderniza micul imperiu. După o perioadă vei vedea că nu poți gestiona toate sarcinile de unul singur, așa că vei dori să cauți să angajezi manageri care să te ajute.

Vezi cum crește imperiul tău și pune-ți în valoare abilitățile manageriale pe Jocurigratuite.ro atunci când joci Idle Food Empire Inc..

Jocuri similare:

Îți place Idle Food Empire Inc.? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri casual pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.