Insta Princesses Autumn Fair

Intră în universul jocului Insta Princesses Autumn Fair și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îmbrăcat!

Deși poate fi dificil să știi cum să te îmbraci în această perioadă a anului, există o mulțime de articole vestimentare care te vor ajuta să treci de la zilele fierbinți de vară la serile mai reci de toamnă.

Dar nimic nu le poate opri pe aceste prințese să arate fenomenal, nici măcar vremea de afară. Odată cu sosirea toamnei, acestea au decis să își surprindă urmăritorii de pe rețelele de socializare cu niște ținute de toamnă de invidiat.

Dar toamna nu vine singură, vin și evenimentele și sărbătorile de toamnă. Halloween este unul dintre ele, așa că prințesele au decis să ne surprindă cu cei mai înfricoșători dovleci văzuți vreodată.

Începeți prin a curăța dovleacul. Apoi, alege-ți modelul preferat. Poți alege o față înfricoșătoare sau una veselă. Urmează partea cea mai grea: taie dovleacul. Nu uitați să aprindeți lumânarea pentru ca dovleacul să prindă viață. Așezați-l într-o astfel de poziție încât toți trecătorii să îl observe. Nu-i așa că Halloween-ul este distractiv?

Jocuri similare:

Îți place Insta Princesses Autumn Fair? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îmbrăcat pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.