Kings and Queens Solitaire TriPeaks

Intră în universul jocului Kings and Queens Solitaire TriPeaks și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de cărţi!

Solitaire este cunoscut ca fiind o modalitate excelentă de a-ți petrece timpul liber, iar cu Kings and Queens Solitaire TriPeaks poți călători în jurul lumii. Mergi în călătorii minunate prin medii care îți taie respirația, în timp ce joci acest joc legendar de cărți. Jocul poate fi dificil uneori, dar de fiecare dată când reușești să termini un nivel, sentimentul de împlinire va fi cu atât mai mare.

În Kings and Queens Solitaire TriPeaks trebuie să te confrunți și cu tot felul de cărți speciale, care au efecte diferite asupra jocului tău, așa că încearcă să le folosești în avantajul tău.

Pentru că Kings and Queens Solitaire TriPeaks te duce într-o călătorie în jurul lumii, vei concura, de asemenea, cu jucători din întreaga lume, și poți compara scorurile celorlalți pentru a vedea cine este cel mai bun. Iar pentru o provocare suplimentară, în fiecare zi primești un nivel special pe care trebuie să îl completezi.

Jocurile de solitaire pot dura uneori mai mult decât te aștepți, iar Kings and Queens Solitaire TriPeaks are un sistem care îți salvează progresul și îți permite să reiei jocul mai târziu, ceea ce îl face perfect pentru a juca în sesiuni scurte.

Joacă solitaire pe Jocurigratuite.ro și pornește într-o călătorie epică cu Kings and Queens Solitaire TriPeaks.

Jocuri similare:

Îți place Kings and Queens Solitaire TriPeaks? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de cărţi pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.