Mega Anime Avatar Creator

Intră în universul jocului Mega Anime Avatar Creator și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri rinmaru!

Joacă jocul Mega Anime Avatar Creator de la Rinmaru pentru a da viață tuturor personajelor manga care există doar în imaginația ta! Sunteți în căutarea unui avatar unic și personalizat pentru un forum online? Doriți să creați o versiune manga impresionantă a dumneavoastră? Dacă răspunsul este da, nu ratați această provocare de creare de personaje! Ceea ce face ca acest joc să iasă în evidență este faptul că ai la dispoziție sute de opțiuni diferite. Amestecă-le în mii de combinații! Poți crea un băiat, o fată, o zână sau chiar un extraterestru alegând elemente din cele șase categorii diferite. Îți vine să crezi că le poți personaliza trăsăturile, părul, hainele, accesoriile și fundalul?

Creatorul începe cu o genetică foarte aprofundată pentru personajul tău. Există o gamă frumoasă și largă de tonuri de piele, precum și culori fantastice. Personalizați cu nasuri anime, urechi, farduri și lacrimi pentru a crea expresii, buze, forme superbe de ochi anime, sprâncene și păr facial. Jocul include atât trăsături masculine, cât și feminine, care pot fi amestecate și potrivite complet. Meniul de coafuri vă permite să creați un avatar cu adevărat unic, amestecând topuri, funduri, figuranți și cozi de cal. Selecția este uluitoare! Îmbrăcămintea se întinde atât modernă, cât și istorică, precum și articole asiatice, cum ar fi kimono și quipaos. Multe dintre topuri sunt prevăzute cu un comutator de gen, astfel încât pot fi purtate de bărbați și femei, sau pur și simplu puteți specifica tipul de corp. Puteți suprapune topurile cu veste, gulere, îmbrăcăminte exterioară, accesorii și eșarfe! Secțiunea de accesorii este incredibilă. Există aripi, coliere, coliere, ochelari, cercei și chiar și plușuri cu animale mega kawaii! Cred că oile chibi sunt cele mai drăguțe, deși lama, pisicuța și iepurașul sunt, de asemenea, în cursă. În afară de asta, avatarul însuși poate avea urechi de animal, perfect pentru a face nekos. Văd bijuteriile lui Sailor Moon și coarnele de porumb de bomboane din Homestuck. Câte dintre personajele tale preferate de anime poți recrea aici? Acum obiectele de mână. Rin ne-a răsfățat cu adevărat aici. Există o întreagă secțiune "fără obiect" pentru a face posturi adorabile. Și apoi există o multitudine de chestii mișto de ținut în mână, chiar și săbii de lumină! Completează-ți scena cu o selecție largă de fundaluri, multe dintre ele inspirate de Japonia. Ai putea chiar să folosești acest lucru pentru a scrie propria ta bandă desenată manga! Acest joc a fost extrem de popular încă de la lansare și a fost o bucurie să vezi că Rin și Prince of Red Roses adaugă actualizări tematice.

Jocuri similare:

Îți place Mega Anime Avatar Creator? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Rinmaru pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.