Papa Cherry Saga

Intră în universul jocului Papa Cherry Saga și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri match 3!

Joacă o rundă dulce de match 3 și împreună cu ajutorul marelui bucătar Papa Cherry termină toate nivelele din Papa Cherry Saga. Potrivirea dulciurilor seamănă mult cu gătitul, deoarece trebuie să combini cu grijă ingredientele până când totul este ca la carte. În contextul lui Papa Cherry Saga, asta înseamnă să combini cel puțin trei dulciuri de același tip. Acest lucru le va elimina de pe masă. Dacă reușești să combini patru sau mai multe prăjituri, vei obține bonusuri speciale care te vor ajuta să avansezi.

Dacă te blochezi poți folosi obiecte care te vor ajuta să ieși din orice situație dificilă. În timp ce joci cele 200 de nivele unice, vei câștiga cu siguranță multă experiență și te vei obișnui destul de bine cu gameplay-ul dulce al lui Papa Cherry Saga, și vei aprecia cu siguranță varietatea de prăjituri unice pe care le găsești.

Descoperă noi dulciuri pe Jocurigratuite.ro împreună cu Papa Cherry și Papa Cherry Saga și obține un scor record!

Jocuri similare:

Îți place Papa Cherry Saga? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri match 3 pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.