Pirate Cards

Intră în universul jocului Pirate Cards și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de cărţi!

Pășește în pielea unui căpitan pirat viteaz și mergi să explorezi o insulă îndepărtată plină de pericole și, desigur, de multe comori, pentru că norocul îi favorizează întotdeauna pe cei îndrăzneți! Pirate Cards este, așa cum te-ai aștepta, un joc de cărți. Regulile sunt simple: te poți deplasa doar un singur pas, fie la dreapta, fie la stânga, în sus sau în jos pe tablă, până când rămâi fără puncte de viață.

Pentru a-ți planifica strategia și a supraviețui cât mai mult timp posibil, asigură-te că ești atent la cât de periculoși sunt inamicii și uită-te la propriile puncte de viață și planifică cu înțelepciune. Poți să tragi cu tunuri, să bei elixiruri, să echipezi scuturi și monede, iar atunci când vezi un butoi și te gândești să-l spargi, fii conștient că acesta ar putea conține surprize neplăcute. Dar, din nou, uneori norocul îi favorizează pe cei îndrăzneți, așa că cel mai bine este să îți asumi riscul, mai ales când te afli pe o insulă periculoasă!

De asemenea, asigură-te că învingi șefii din nivel pentru a-ți îmbunătăți eroul și pentru a deschide cuferele cu comori prin completarea unui mini-joc! Vino într-o grozavă aventură pe Jocurigratuite.ro în Pirate Cards!

Jocuri similare:

Îți place Pirate Cards? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de cărţi pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.