Princesses Homecoming Ball

Intră în universul jocului Princesses Homecoming Ball și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îmbrăcat!

Știm cu toții ce este un bal de revenire: o sărbătoare anuală pentru cei care au frecventat un colegiu sau o universitate, o sărbătoare care include jocuri sportive și un dans oficial.

Prințesele noastre tocmai au absolvit liceul și se pregătesc pentru minunatul bal de absolvire. Ținutele lor vor fi analizate până la cel mai mic detaliu de către restul participanților. Invidia și dragostea vor fi în aer!

Fiecare prințesă va purta culoarea ei preferată. Nu ezitați și alegeți cele mai elegante rochii pentru aceste superbe prințese. Accesorizează-le ținutele cu niște bijuterii șic și nu uita de celebrul buchet de flori pe care fiecare dintre ele îl va purta cu mândrie!

Asortează machiajul potrivit la fiecare rochie și transformă-le în regine ale balului! Lasă invidia să treacă și pune un zâmbet pe buzele celor mai bune prietene ale lor!

Jocuri similare:

Îți place Princesses Homecoming Ball? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îmbrăcat pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.