Rhino Rush Stampede

Intră în universul jocului Rhino Rush Stampede și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu animale!

Ajută un rinocer drăguț să colecteze cât mai multe fructe delicioase, evitând în același timp obstacolele periculoase care îți stau în cale în Rhino Rush Stampede, un joc în care reflexele rapide te vor duce departe. Controlul simpaticului rinocer pe ecran este simplu, tot ce trebuie să faci este să dai click stânga pe ecran pentru a sări, iar dacă vrei un plus de viteză și putere va trebui să dai click dreapta. Ca un bonus, atunci când dai click dreapta poți distruge și unele obiecte. La urma urmei, rinocerii sunt animale foarte puternice!

În cursa ta poți colecta tot felul de fructe diferite, pe care le poți transforma apoi în tot felul de obiecte utile într-un magazin, cum ar fi cele care îți pot aduce aliați utili care să ți se alăture, care îți conferă diferite abilități unice. Sau poți chiar să obții obiecte care îți transformă complet rinocerul în alte bestii puternice, care pot distruge tot ceea ce îți stă în cale. În Rhino Rush Stampede posibilitățile sunt vaste, iar distracția este garantată.

Joacă un joc distractiv cu animale pe Jocurigratuite.ro și vezi cât de departe poți merge când joci Rhino Rush Stampede.

Jocuri similare:

Îți place Rhino Rush Stampede? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu animale pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.