Royal Offense

Intră în universul jocului Royal Offense și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri strategie!

Intră în pielea conducătorului unui regat de fantezie atunci când selectezi Royal Offense și vezi cum țara ta și oamenii săi prosperă și se dezvoltă. Royal Offense este un joc de strategie și asta înseamnă că există un element de macromanagement implicat, dar poți, de asemenea, să preiei controlul direct al unităților tale, așa că nu te gândi că poți sta și privi cum unitățile tale se plimbă pe ecran.

Sarcina ta principală în Royal Offense este să construiești unitățile de care regatul tău are nevoie. Pentru a găsi echilibrul între a construi soldați sau oameni care colectează taxe va trebui să încerci diferite strategii, dar în timp vei dobândi o oarecare intuiție cu privire la momentul cel mai bun pentru a recruta unitățile potrivite.

Cum tot felul de creaturi fantastice invadează și încearcă să pună stăpânire pe regatul tău, este responsabilitatea ta să stabilești o apărare adecvată și chiar să îți iei unitățile și să le plasezi în mod strategic, astfel încât să îți intercepteze și să îți elimine inamicii.

Dezvoltă-ți regatul atunci când joci Royal Offense pe Jocurigratuite.ro și distrează-te.

Jocuri similare:

Îți place Royal Offense? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri strategie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.