School Miss Popularity

Intră în universul jocului School Miss Popularity și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îmbrăcat!

Hei, fashioniste! Pregătește-te să te dai mare în School Miss Popularity, cel mai tare joc de îmbrăcat pentru fete! Vei ajuta șase fete frumoase de liceu să se pregătească pentru concursul suprem de popularitate de la școala lor. Aceste fete se pricep la modă și au nevoie de ajutorul tău pentru a se asigura că ținutele lor sunt la punct!

Vei avea acces la cele mai recente tendințe în materie de îmbrăcăminte, pantofi și accesorii, astfel încât să poți crea un look unic pentru fiecare fată. După ce ai alcătuit ținuta perfectă, este timpul să îi impresionezi pe băieții populari care vor judeca concursul. Aceștia vor evalua ținuta fiecărei fete, așa că asigură-te că alegi cu înțelepciune!

Fata cu cel mai mare punctaj va fi încoronată regina școlii, iar ținuta ei va fi subiect de discuție în oraș. Așadar, pregătește-te să îți arăți abilitățile de stilist și ajută-le pe aceste fete să câștige titlul de Miss Popularitate a școlii!

Sunteți gata să vă bucurați de acest joc de modă cool? Haideți să începem!

Jocuri similare:

Îți place School Miss Popularity? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îmbrăcat pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.