Stickman Skate: 360 Epic City

Intră în universul jocului Stickman Skate: 360 Epic City și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri sportive!

Pune mâna pe skateboard și pregătește-te să faci cele mai îndrăznețe trucuri în Stickman Skate: 360 Epic City, un joc amuzant în care doar cei mai curajoși pot termina nivelele și pot obține cele mai multe puncte. Sari la momentul potrivit și, de asemenea, stăpânește-ți viteza pentru a supraviețui numeroaselor pericole pe care le vei întâlni în drumul tău.

>.

Grafica stilizată te va atrage în orașul din Stickman Skate: 360 Epic City și, pe lângă faptul că este foarte plăcută la vedere, te ajută și la navigare și supraviețuire. În afară de grafică, muzica cool te va face să dai din cap în sus și în jos pe ritm.

De la Ollie's la Indy's și Nose Grind's, varietatea de mișcări pe care le face skaterul tău este impresionantă, iar agilitatea afișată este de-a dreptul uimitoare. Partea grozavă a Stickman Skate: 360 Epic City este că orice leziuni suferite sunt doar fictive!

Vino la skate park cu Jocurigratuite.ro și distrează-te de minune când încerci Stickman Skate: 360 Epic City!

Jocuri similare:

Îți place Stickman Skate: 360 Epic City? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri sportive pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.