Tap Zap Boom

Intră în universul jocului Tap Zap Boom și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri arcade!

Când joci Tap Zap Boom trebuie să te asiguri că reflexele tale sunt pregătite pentru un antrenament bun, pentru că aici coordonarea mână-ochi determină dacă avansezi sau dacă eșuezi. În Tap Zap Boom pilotezi o navă spațială care avansează pe o pistă de curse. În drumul tău spre linia de sosire vei întâlni locuri în care există un obstacol uriaș în calea ta, în care trebuie să tragi.

În timp ce primele câteva obstacole sunt ușor de distrus, cu cât mergi mai departe, cu atât devine mai complicat să-ți faci loc, pentru că vor fi plasate bariere în fața ta. Lovirea barierelor de prea multe ori te va opri din cursă, iar dacă se întâmplă acest lucru trebuie să reîncepi și să încerci din nou.

Testează-ți reflexele pe Jocurigratuite.ro și vezi cât de departe poți merge și câte puncte obții atunci când joci Tap Zap Boom.

Jocuri similare:

Îți place Tap Zap Boom? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri arcade pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.