The Final Earth 2

Intră în universul jocului The Final Earth 2 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri casual!

În The Final Earth 2 trebuie să construiești un oraș prosper în mediul periculos și necunoscut al spațiului cosmic, unde fiecare moment poate aduce surprize care pot fi fie bune, fie rele. Pentru a deveni o societate avansată și pentru a crea un oraș sigur în spațiu, trebuie mai întâi să aduni resurse, pe care le vei folosi apoi pentru a finanța cercetările pentru a avansa spre noi culmi ale civilizației.

Calea de la un oraș mic la o metropolă este una dificilă și ți se cere în permanență să iei deciziile corecte, pentru că o mișcare greșită îți poate distruge orașul, așa cum a fost deja distrus Pământul. Cu o miză atât de mare, trebuie să știi care sunt cele mai bune clădiri pe care să le construiești și unde să îți concentrezi resursele limitate. Soarta omenirii este pe umerii tăi în The Final Earth 2.

Construiește orașul visurilor tale pe Jocurigratuite.ro și joacă The Final Earth 2.

Jocuri similare:

Îți place The Final Earth 2? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri casual pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.