The Spear Stickman

Intră în universul jocului The Spear Stickman și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri stickman!

Pregătește-te, ținteste și trage! În The Spear Stickamn trebuie să repeți această secvență repede și în timp cât mai scurt pentru a-ți înfrânge adversarii. Este chiar surprinzător cât de tensionată poate să devină experiența de duel, unde tot ce trebuie să faci este să stai pe loc și să tragi. Cu siguranță faptul că nu poți să te miști din calea proiectilelor adaugă la această tensiune.

La început ești doar tu împotriva unui singur adversar, dar cu cât stai mai mult timp în picioare, cu atât mai mulți inamici vor veni să te doboare. Și chiar te vor doborâ, pentru că singurul lucru care te desparte de pământ este o platformă șubredă. După cum te aștepți, este foarte important unde îți lovești adversarul, așa că încearcă să țintești spre cap, pentru a-i elimina cât mai repede posibil. Din fericire, nu trebuie să ții cont de muniție, pentru că ai o sursă nelimitată de sulițe ca să îți elimini competiția.

Țintește cu încredere și rămâne unicul supraviețuitor în The Spear Stickman!

Jocuri similare:

Îți place The Spear Stickman? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri stickman pentru o experiență nouă și de neuitat!