The Spear Stickman

Intră în universul jocului The Spear Stickman și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri stickman!

Pregătește-te, țintește, trage! Ține minte această secvență, pentru că în The Spear Stickman trebuie să stăpânești această secvență pentru a-ți învinge inamicii. Este surprinzător cât de tensionat poate deveni un duel atunci când tot ce trebuie să faci este să stai nemișcat și să tragi. Cu siguranță faptul că nu poți să te ferești are de a face cu asta.

The Spear Stickman începe încet și îți cere să te lupți doar cu un singur inamic, dar cu cât devii mai bun cu atât mai mulți inamici vin să încerce să te doboare. Literalmente să te doboare, deoarece amândoi stați pe o platformă fragilă. Nimeni nu știe cum ai fi putut ajunge acolo, dar ceea ce contează acum este cum supraviețuiești. Așa cum te-ai aștepta, contează foarte mult unde îți lovești atacatorii, așa că încearcă să țintești la cap pentru a-ți doborî adversarii într-o clipă. Și nu te îngrijora în privința muniției, deoarece ai o rezervă nelimitată de sulițe pentru a elimina pe oricine îți stă în cale. Din nou, nu te gândi prea mult unde ai ascuns toate aceste sulițe și unde să le păstrezi dacă stai pe o singură platformă.

Și vei avea nevoie de o mulțime de sulițe pentru că, pe măsură ce vestea despre puterea ta se aude în tot ținutul, tot mai mulți dușmani te vor ataca, iar aceștia nu sunt suficient de drăguți pentru a-și aștepta rândul. Dacă nu arunci sulițele repede, vei fi în curând copleșit.

Țintește și trage cu încredere și fii ultimul care rămâne în picioare când joci The Spear Stickman pe Jocurigratuite.ro.

Jocuri similare:

Îți place The Spear Stickman? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Stickman pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.