TikTok Diva Weekly Planner

Intră în universul jocului TikTok Diva Weekly Planner și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îmbrăcat!

Nu este ușor să îți alegi ținutele pentru restul săptămânii, dar această superbă influencer are nevoie de ajutorul tău! O așteaptă o săptămână foarte aglomerată, așa că orice sfat este binevenit. Începe prin a alege o ținută casual, dar cu un apel constant la colegiu pentru prima ei zi de școală. La fel ca și pe rețelele de socializare, ea are o mulțime de adepți și la facultate.

Va urma o zi fierbinte, deoarece fetița noastră tocmai a fost invitată la club de către cei mai buni prieteni ai ei. Nu cred că mai este nevoie să menționez că ținuta de club trebuie să fie plăcută ochiului, dar confortabilă în același timp. Știm cu toții că viața de noapte are un stil propriu. Haideți să alegem o ținută pentru a dansa!

Ziua 3: Astăzi este vorba despre ea, iar stilul pe care îl preferă este stilul rebel. Haideți să ieșim din tipare! Nimic nu spune rebel ca o geacă de piele!

Și pentru că o săptămână nu se termină ușor, am ajuns și la cel mai important eveniment: ziua balului. Dacă arunci o privire mai atentă în dressingul ei, vei fi uimită de câte rochii elegante vei găsi acolo. Alege rochia care va întoarce cele mai multe priviri și nu uita: Eleganța nu înseamnă să fii remarcată, ci să fii ținută minte!

Jocuri similare:

Îți place TikTok Diva Weekly Planner? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îmbrăcat pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.