TikTok Style Squad

Intră în universul jocului TikTok Style Squad și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îmbrăcat!

Pregătește-te să-ți eliberezi fashionista interioară cu TikTok Style Squad!

Pregătește-te să întorci capete și să spargi internetul în cel mai fabulos mod posibil! Fie că te mândrești în cantina școlii, fie că te relaxezi în parc, fie că te bucuri de o terapie cu amănuntul, TikTok Style Squad! este biletul tău suprem pentru a deveni modelul de modă care te-ai născut să fii. La urma urmei, lumea este podiumul tău și aici nu este loc pentru greșeli de modă!

Dar aveți grijă, doamnelor, pentru că există un nou șerif în oraș, iar numele ei este Smiley! Ea are radarul ei de modă reglat la maximum și este hotărâtă să aplice legile de stil cu o răzbunare. Aceste prințese au fost prinse în flagrant încălcând regulile de aur ale modei, iar Smiley nu a pierdut timpul și le-a pus în spatele gratiilor.

Motto-ul lui Smiley este simplu: "O singură lovitură și ești eliminat!" Cu toate acestea, toată lumea merită o a doua șansă, iar acum este timpul tău să dovedești că ai ceea ce trebuie pentru a te revanșa. Ești pregătit pentru această provocare? Poți să-i ajuți pe acești infractori din lumea modei să schimbe lucrurile cu ținuta potrivită și un strop de panaramă?

În TikTok Style Squad vei juca rolul salvatorului suprem al modei. Le vei ajuta pe aceste fashioniste căzute la datorie să alcătuiască ansamblurile perfecte, asigurându-te că îndeplinesc standardele impecabile ale lui Smiley. Este o cursă împotriva poliției modei, așa că va trebui să-ți canalizezi stilistul interior și să faci magie pentru a evita o defecțiune vestimentară!

Și cea mai bună parte? După ce ai creat ținutele perfecte, le poți descărca și le poți arăta abilitățile tale de stil celor mai apropiați prieteni și familiei tale. Dovedește că ai talentul de a fi la fel de priceput ca Smiley și nu uita: când ieși îmbrăcat pentru a impresiona, vei avea lumea la picioarele tale.

Așadar, ești gata să accepți provocarea, să salvezi acești delincvenți ai modei și să împărtășești creațiile tale șic cu lumea? TikTok Style Squad! este biletul tău spre răscumpărarea și gloria modei, și este timpul să te mândrești cu încredere și stil!

Joacă alte jocuri din seria Style Squad:

  1. Hollywood Style Police

Jocuri similare:

Îți place TikTok Style Squad? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îmbrăcat pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.