Zoo Feeder

Intră în universul jocului Zoo Feeder și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu animale!

Oh nu, animalele de la grădina zoologică nu au fost hrănite și mor de foame! Din fericire, ești în apropiere și le poți hrăni rapid.Folosește-ți lopata pentru a aduna toată mâncarea gustoasă de pe jos și asigură-te că animalele mănâncă tot.

Dacă ți-a fost vreodată foame, știi că cu cât mănânci mai repede, cu atât mai repede te vei simți mai bine, așa că în Zoo Feeder nu trebuie să stai și să aștepți. Nu, ești pe fugă și va trebui să te folosești de o lopată pentru a aduna toată mâncarea gustoasă de pe jos și să te asiguri că animalele vor mânca tot.

Dacă devii deosebit de bun la această sarcină și colectezi toată mâncarea dintr-o secțiune, lopata ta devine un magnet puternic, care va atrage mâncarea pentru tine, dându-ți o mână de ajutor.

Cu pietrele prețioase pe care le colectezi vei putea construi în curând o mică grădină zoologică sau vei putea obține un nou skin cool pentru lopata ta.

Vino pe Jocurigratuite.ro și adu zambetul animalele drăguțe fericite!

Jocuri similare:

Îți place Zoo Feeder? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu animale pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.