7 Words

Intră în universul jocului 7 Words și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de cuvinte încrucișate!

Pregătește-te să-ți testezi cunoștințele despre cuvinte și, desigur, răbdarea, când joci 7 Words, un joc educațional distractiv de cuvinte încrucișate care face ca procesul de învățare a cuvintelor noi să fie distractiv. În 7 Words ți se dă un grup de litere și trebuie să le selectezi în ordinea corectă, astfel încât să se potrivească cu una dintre definițiile din partea de sus a ecranului.

Dacă știi deja definiția cuvântului care se află în partea de sus a ecranului, dar grupul de litere nu pare să se potrivească cu acesta, atunci 7 Words te provoacă să găsești un sinonim și să îți extinzi vocabularul. Pentru a te ajuta, 7 Words îți oferă opțiunea de a sorta grupul de litere în ordine alfabetică sau îți poate da chiar un indiciu.

Încearcă să rezolvi toate cele 777 de nivele ale 7 Words pe Jocurigratuite.ro și învață un cuvânt nou în fiecare zi!

Jocuri similare:

Îți place 7 Words? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de cuvinte încrucișate pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.