Apothecarium - Renaissance of Evil

Intră în universul jocului Apothecarium - Renaissance of Evil și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu obiecte ascunse!

Revino în universul Apothecarium - Renaissance of Evil în continuarea celebrei serii de jocuri de găsit obiecte ascunse. Redescoperă lumea misterioasă prin arta atent desenată, care cu siguranță îți va stârni curiozitatea și care impresionează de la prima vedere. Rezolvă misterul din spatele lucrurilor ciudate care au fost găsite sub oraș, lucruri care pot să fie foarte periculoase sau dimpotrivă, pot să te ajute în aventură ta. Exersează-ți spiritul de observație și identifică obiecte dintre cele mai diverse, în camerele pline de taine.

Dacă rezolvarea unei camere îți dă mari bătăi de cap, folosește sistemul special de indicii, care te va ghida spre găsirea unei soluții. Joacă acum Apothecarium Chapter II gratuit și ia-ți doză zilnică de suspans și mister!

Jocuri similare:

Îți place Apothecarium - Renaissance of Evil? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu obiecte ascunse pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.