Block Champ

Intră în universul jocului Block Champ și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri logice!

În Block Champ ai puterea de a aranja blocurile care îți sunt date în așa fel încât să formeze o linie dreaptă de blocuri de la un capăt la altul. Deci, este un fel de Tetris, dar fără presiunea suplimentară a pieselor care cad rapid și care trebuie să îți dai seama rapid unde trebuie să cadă.

Dar nu lăsa asta să te facă să crezi că Block Champ este un joc ușor. Dimpotrivă, deoarece configurația tabloului de joc uneori chiar te va lăsa fără nicio idee despre cum să progresezi. Pentru a te ajuta, există câteva blocuri cu o piesă de fulger pe ele, iar dacă reușești să plasezi două piese de fulger pe aceeași linie va apărea un fulger mare care va distruge întreaga linie. Fă acest lucru în mod strategic și poți obține mai multe puncte. Pe de altă parte, există unele plăci pe care va trebui să le elimini de două ori pentru ca ele să dispară, așa că fii mereu atent la poziția lor.

Jaocă un joc unic care ia formula Tetris și o transformă în ceva puțin diferit atunci când joci Block Champ pe Jocurigratuite.ro.

Jocuri similare:

Îți place Block Champ? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri logice pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.