Bridge Legends

Intră în universul jocului Bridge Legends și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri puzzle!

Construiește un pod spre dragoste în Bridge Legends și ajută cele două personaje să se întâlnească. Prin îmbinarea unui joc de puzzle distractiv cu o cauză atât de demnă, Bridge Legends vrea să te determine să vezi această aventură până la capăt.

În Bridge Legends ai la dispoziție scânduri de lemn, pe care le folosești pentru a consolida un pod, care duce la prietena ta. Dacă structura pe care o construiești nu poate rezista greutății tale, vei cădea și va trebui să repornești nivelul și să încerci din nou.

Pe măsură ce avansezi în joc, vei folosi alte lucruri pentru a te asigura că podul va rezista și va trebui să te gândești la tot felul de moduri elaborate pentru a te asigura că nu vei cădea.

Bridge Legends are peste patru lumi care îți vor pune la încercare abilitățile de inginer. Joacă-le pe toate pe Jocurigratuite.ro și vezi ce îți rezervă această aventură.

Jocuri similare:

Îți place Bridge Legends? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri puzzle pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.