Landing Party

Intră în universul jocului Landing Party și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri puzzle!

Landing Party este un joc de puzzle drăguț și unic în care trebuie să oprești extratereștrii să ne invadeze planeta. Pentru a face acest lucru, trebuie să așezi 5 extratereștri de același tip într-o linie. Dacă faci acest lucru, ei vor fi teleportați în siguranță înapoi pe planeta lor. Trebuie să fii atent însă, pentru a-i aranja trebuie să te asiguri că pot ajunge în locul în care vrei să îi pui și că drumul nu este blocat de un alt extraterestru. De asemenea, extratereștrii sunt teleportați la intervale regulate și asta poate împiedica modul în care plănuiești să organizezi terenul. Pentru a opri teleportarea unui extraterestru trebuie să blochezi portalul.

Cu reguli amuzante și simple și o grafică excelentă, {greatName} îți va oferi nenumărate ore de distracție, mai ales pe măsură ce tot mai mulți extratereștri se teleportează. Împiedică extratereștrii să ne invadeze planeta pe Jocurigratuite.ro și obține un scor mare!

Jocuri similare:

Îți place Landing Party? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri puzzle pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.