Pull Pin

Intră în universul jocului Pull Pin și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri puzzle!

Pull Pin este un joc de puzzle unic, care la prima vedere ar putea părea banal, dar în scurt timp ridică nivelul de dificultate pentru a-ți oferi un antrenament bun al creierului, așa cum ar trebui să facă toate jocurile de puzzle bune. Scopul jocului Pull Pin este de a plasa obiectele care sunt reținute de ace în cutia din partea de jos a ecranului.

În încercarea ta de a termina jocul vei întâlni o mare varietate de nivele, fiecare mai unic decât cel precedent. Trebuie să stabilești corect ordinea în care tragi de ace, astfel încât obiectele din nivel să ajungă la destinație.

Cu grafică și sunete frumos realizate, Pull Pin este un joc de puzzle grozav, la care cu siguranță vei continua să revii, așa că vizitează Jocurigratuite.ro ori de câte ori vrei să termini un alt nivel și să-ți antrenezi creierul.

Jocuri similare:

Îți place Pull Pin? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri puzzle pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.