Catch the Candy

Intră în universul jocului Catch the Candy și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri puzzle!

Prinde toate bomboanele în această versiune îmbunătățită și distractivă a unui joc Flash clasic atunci când joci Catch the Candy. În peste 70 dintre cele mai bune niveluri ale sale, trebuie să rezolvi toate puzzle-urile interesante pe care jocul le are de oferit. Deși acestea ar putea începe ușor, cu cât avansezi mai mult în joc, cu atât mai dificile devin nivelurile și cu atât mai greu este să prinzi bomboanele.

Dar gameplay-ul și personajele adorabile te vor face cu siguranță să te întorci pentru mai mult. Parcă jocul creează dependență la fel de mult ca și bomboanele. Și are zero calorii! Pentru a prinde dulciurile tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul stânga al mouse-ului sau să atingi ecranul pentru a-ți întinde brațul și a prinde delicioasa gustare dulce.

Joacă pe Jocurigratuite.ro un alt joc de puzzle distractiv și rezolvă toate nivelele din Catch the Candy.

Jocuri similare:

Îți place Catch the Candy? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri puzzle pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.