Tom Clancy's Shootout

Intră în universul jocului Tom Clancy's Shootout și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu împuşcături!

Pășește în inima Tom Clancy's Shootout, un teren de antrenament intens în care trăgători de elită din întreaga lume se întrec pentru a-și demonstra măiestria în mânuirea armelor virtuale pe Jocurigratuite.ro. În acest mediu plin de adrenalină, reflexele și precizia vă vor fi puse la încercare în timp ce veți ținti și veți trage în ținte cu îndemânare și precizie. Cu fiecare împușcătură, vă veți demonstra expertiza și veți dovedi că aveți ceea ce vă trebuie pentru a câștiga rundele de pe Tom Clancy's Shootout. Participați la lupte palpitante în timp ce concurați împotriva altor jucători pe Tom Clancy's Shootout pentru a doborî drone și pentru a debloca accesul la arme și mai puternice. Cu fiecare lovitură reușită, vei câștiga un avantaj față de concurenții tăi și vei urca în ierarhie pentru a deveni campionul terenului de antrenament.

Alege dintr-o selecție de operatori de elită în Tom Clancy's Shootout, fiecare cu propriile abilități și aptitudini unice, și străduiește-te să obții cel mai bun scor din lume. Cu expertiza lor la dispoziția ta, vei putea să dezlănțui o putere de foc devastatoare și să domini competiția cu ușurință. Dar atenție - doar cei mai pricepuți și determinați jucători vor putea să se ridice în vârf și să revendice titlul de campion. Pe măsură ce navighezi prin bătăliile intense din Tom Clancy's Shootout, vei descoperi noi strategii și tactici care te vor ajuta să-ți depășești adversarii și să obții victoria. De la tragere de precizie la poziționare strategică, fiecare decizie pe care o iei va avea un impact profund asupra succesului tău în joc. Cu fiecare meci oferind o nouă oportunitate de a-ți prezenta abilitățile, fiorul competiției este prezent în Tom Clancy's Shootout.

Așadar, echipați-vă, înarmați-vă și pregătiți-vă să intrați pe terenul de antrenament pe Jocurigratuite.ro. Cu gameplay-ul său rapid, bătăliile dinamice și spiritul competitiv, Tom Clancy's Shootout promite o experiență plină de adrenalină pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a trage și deplasați mouse-ul pe ecran pentru a vă alege țintele. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, apăsați pe ecran în locul în care doriți să trageți.

Joacă alte jocuri din seria Ubisoft:

 1. Idle Miner Space Rush
 2. Rabbids Volcano Panic
 3. Stack
 4. For Honor Warriors io
 5. All-Star Blast!
 6. Might & Magic Armies
 7. Balls Race
 8. Bubbles & Hungry Dragon
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Jocuri similare:

Îți place Tom Clancy's Shootout? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu împuşcături pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.