Vortex 9

Intră în universul jocului Vortex 9 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu împuşcături!

Pregătește-te pentru o lume de luptă bizară și captivantă, în timp ce te angajezi în bătălii crâncene în Vortex 9. Înarmează-te cu o acadea de luptă sau cu un arsenal de arme de tir și afirmă-ți dominația în acest tărâm unic în care te așteaptă eroi eleganți, arme nebunești și bătălii explozive. Vortex 9 este o arenă în care îți poți arăta isprăvile și poți lăsa lumea să știe cine este cu adevărat în universul Vortex. Descoperă 8 personaje uimitoare, fiecare cu propriul fler distinctiv: de la John și Jane la Marvin McSpy, Mr. Goodboy, Jess Purrfect, Hellen D. Mon, Mercydroid și Beelzebox. Echipează-te cu zeci de arme de tir nebunești, arme de luptă corp la corp atipice și mitraliere grele, asigurându-te că arsenalul tău este la fel de divers ca și personajele pe care le comanzi. Implică-te în bătălii în diverse moduri de joc, inclusiv luptă în echipă, Deathmatch Solo și Capture Point, cu promisiunea unor moduri mai interesante la orizont.

Traversează diversele hărți pe care Vortex 9 le are de oferit, fiecare dintre ele fiind amplasată în peisajele uluitoare ale universului jocului. Cufundați-vă în gameplay-ul dinamic și explorați locații frumoase care servesc drept fundal pentru bătăliile voastre intense. Pentru fiecare luptă ai la dispoziție o gamă variată de arme și nu știi niciodată de câte ai nevoie pentru a supraviețui și pentru a-i învinge pe ceilalți jucători de pe hartă. Poate că poți să arunci o grenadă și apoi să folosești mitraliera pentru a ajunge pe primul loc în clasament, sau poți folosi chiar o armă de corp la corp pentru a te apropia de adversarii de pe hartă.

Îmbrățișează atmosfera trăsnită a luptei și exprimă-ți individualitatea prin intermediul personajelor diverse și excentrice. Strălucește în lumea imprevizibilă și antrenantă a Vortex 9 pe Jocurigratuite.ro și pregătește-te pentru o acțiune intensă.

Cum se joacă

Folosiți tastele WASD pentru a vă deplasa, apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a trage, butonul drept al mouse-ului pentru a mări imaginea și folosiți tastele numerotate, de la 1 la 5, pentru a trece prin armele disponibile.

Jocuri similare:

Îți place Vortex 9? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu împuşcături pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC