Bubbles & Hungry Dragon

Intră în universul jocului Bubbles & Hungry Dragon și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu bile!

Îți plac dragonii? Ce zici de jocurile match 3? Dacă răspunsul la una dintre aceste întrebări este da, atunci cu siguranță ar trebui să joci Bubbles & Hungry Dragon pe Jocurigratuite.ro. În acest joc, trebuie să tragi cu bule în grila de pe ecran și să țintești în așa fel încât cel puțin trei bule de același tip să se conecteze. Mai mult, Bubbles & Hungry Dragon este un joc multiplayer, așa că poți împărți distracția cu un alt jucător. În cazul lui Bubbles & Hungry Dragon trebuie să concurezi și cu alți jucători, iar jucătorul care are cele mai multe meciuri câștigă. Oricine este familiarizat cu jocurile distractive și relaxante de tip match 3 va avea parte de o experiență palpitantă, iar dacă nu cunoașteți încă regulile acestor tipuri de jocuri, Bubbles & Hungry Dragon poate fi o introducere excelentă în acest gen.

În Bubbles & Hungry Dragon, ca și în alte jocuri asemănătoare, trebuie să tragi cu bule care sunt de un anumit tip spre stiva care se află pe ecran. Dar, spre deosebire de alte jocuri de împușcat, în Bubbles & Hungry Dragon trebuie să țintești în așa fel încât să faci un rând de cel puțin trei bule de același tip. Numai așa vei reuși să elimini bulele de pe ecran. Iar puncte și ajungi la nivelul următor doar dacă elimini bulele de pe ecran, așa că asigură-te că țintești cu atenție.

Bucură-te de un joc distractiv de tip match 3 pe Jocurigratuite.ro și intră pe tărâmul fantastic al dragonilor când joci Bubbles & Hungry Dragon.

Cum se joacă

Folosește butonul stâng al mouse-ului pentru a ținti și apasă butonul stâng al mouse-ului pentru a trage. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul pentru a ținti și eliberați degetul pentru a trage.

Joacă alte jocuri din seria Ubisoft:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Jocuri similare:

Îți place Bubbles & Hungry Dragon? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu bile pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.