Bubble Shooter Arcade 2

Intră în universul jocului Bubble Shooter Arcade 2 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu bile!

Bubble Shooter Arcade 2 este continuarea celebrului Bubble Shooter Arcade, iar pe Jocurigratuite.ro vă puteți bucura de împușcarea bulelor în toată splendoarea sa, la un singur click distanță. Cu o grafică și efecte complet noi, Bubble Shooter Arcade 2 oferă experiența clasică pe care o cunoașteți și o iubiți deja, dar aduce o mulțime de caracteristici noi și interesante, care îl separă de prima intrare în serie. Pe lângă câteva opțiuni grafice noi, Bubble Shooter Arcade 2 vă oferă, de asemenea, opțiunea de a schimba bulele care sunt gata să fie lansate. Iar curățarea bulelor este o sarcină care trebuie îndeplinită destul de repede, deoarece două rânduri noi de bule sunt adăugate pe tablă la fiecare 15 secunde, iar odată ce un rând de bule trece de o anumită linie, trebuie să reîncepi nivelul. Un alt lucru de care trebuie să ții cont este faptul că, în partea de jos a ecranului, există buzunare care au numere pe ele, iar după ce reușești să desprinzi bulele din stivă, acestea pot cădea în oricare dintre acestea, acordându-ți o anumită cantitate de puncte.

Așa cum te-ai putea aștepta de la un joc de împușcat bule, în Bubble Shooter Arcade 2 trebuie să tragi în stiva de bule astfel încât cel puțin trei sau mai multe bule de aceeași culoare să fie conectate. Dacă reușiți acest lucru, aceste bule sunt eliminate de pe tablă, ceea ce nu numai că vă oferă puncte și eliberează tabloul și vă oferă mai mult timp, dar ar putea, de asemenea, să creeze o cale pentru a împușca o stivă de bule care erau anterior inaccesibile. Iar dacă elimini o mulțime de bule deodată, bara de putere se umple mai repede, ceea ce îți poate oferi tot felul de bule speciale amuzante, cum ar fi cele care se pot potrivi cu bule de orice culoare. În timp ce alegi țintele spre care să tragi, ține cont întotdeauna de faptul că există și această bară pe care o poți umple. A avea o strategie bună se poate dovedi a fi mai benefică decât să tragi pur și simplu în primul teanc de bule pe care îl vezi.

Bucură-te de continuarea unui clasic atunci când joci Bubble Shooter Arcade 2 pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți butonul mouse-ului pentru a ținti și apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a trage cu bulele. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul în direcția în care doriți să trageți.

Jocuri similare:

Îți place Bubble Shooter Arcade 2? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu bile pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.