Particles

Intră în universul jocului Particles și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu bile!

Jocurile cu bile sunt unele dintre cele mai cunoscute jocuri casual pe care le poți juca, iar Particles este o alegere excelentă dacă vrei să le încerci. Cu o grafică elegantă și minimalistă, plină de culori vii, Particles te atrage să joci încă o rundă și îți captează atenția în timp ce încerci să obții cel mai mare scor. În plus, cu comenzile sale simple și cu regulile deloc complicate, te poți baza oricând pe acest tip de jocuri pentru a-ți lua gândul de la grijile zilei.

Primul lucru pe care îl observi atunci când încarci Particles este un nivel, plin de cercuri de diferite culori, iar în partea de jos a ecranului poți vedea un alt rând de cercuri și o săgeată care țintește spre stiva inițială. Scopul jocului este să țintești și să tragi cercurile de jos spre stiva de sus, în așa fel încât să potrivești cel puțin trei cercuri de aceeași culoare. Dacă reușești acest lucru, elimini cercurile selectate de pe tabla de joc. În esență, acest lucru pare simplu, dar veți descoperi în curând că strategia este un factor foarte important, deoarece trebuie să planificați cu atenție, dacă vrei să obții din ce în ce mai multe puncte.

Cu un design minimalist și un gameplay distractiv, Particles este o altă experiență distractivă și relaxantă pe care o poți încerca pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosește mouse-ul pentru a ținti și apasă butonul stâng al mouse-ului atunci când vrei să tragi. Dacă utilizezi un dispozitiv mobil, trebuie să apeși pe ecran pentru a selecta direcția de tragere.

Jocuri similare:

Îți place Particles? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu bile pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.