Halloween Bubble Shooter

Intră în universul jocului Halloween Bubble Shooter și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu bile!

Halloween este o perioadă specială a anului și, desigur, Jocurigratuite.ro sărbătorește această ocazie. aducându-ți un joc amuzant care te poate ajuta să-ți iei gândul de la monștrii înfricoșători pentru care este cunoscută această perioadă. Halloween Bubble Shooter este un joc de împușcat cu bile, așa că sarcina ta este să tragi cu bile în mod strategic. Asta înseamnă că trebuie să țintești în așa fel încât să creezi o linie de cel puțin trei bile de același tip. Dacă vei reuși în această sarcină, acele bile sunt eliminate de pe tablă, scorul tău crește și te apropii de victorie.

Așa cum te-ai aștepta de la un joc de Halloween, grafica de la Halloween Bubble Shooter respectă tema acestui eveniment înfricoșător, așa că nu fi surprins dacă vei găsi niște monștri sau alte elemente înfricoșătoare, pe care probabil nu le vei găsi în alte jocuri cu bile. Dar nu intra în panică, pentru că Halloween Bubble Shooter are o mulțime de nivele, iar după câteva nivele te vei obișnui cu siguranță cu toți monștrii pe care îi găsești, și probabil îi vei vedea chiar drăguți. Sau cu siguranță nu ca ceva atât de înfricoșător.

Testează-ți ținta și strategia cu un alt joc distractiv de împușcat cu bile atunci când joci Halloween Bubble Shooter.

Cum se joacă

Țintește turela care împușcă bile folosind mouse-ul și apasă butonul stâng al mouse-ului pentru a trage. Scopul jocului este de a face grupuri de cel puțin trei bile de același tip. Dacă reușești să faci acest lucru, acestea vor fi eliminate de pe tablă.

Jocuri similare:

Îți place Halloween Bubble Shooter? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu bile pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.