Rabbids Volcano Panic

Intră în universul jocului Rabbids Volcano Panic și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri .io!

Pregătește-te pentru o aventură sălbatică pe Jocurigratuite.ro cu Rabbids Volcano Panic. Scufundă-te în haosul și entuziasmul Insulei Rabbids în timp ce se confruntă cu o erupție vulcanică monumentală! Misiunea ta? Rămâi în siguranță cât mai mult timp posibil în timp ce navighezi pe terenul înșelător al insulei care se prăbușește. Cu fiecare clipă care trece, pământul de sub picioarele tale devine din ce în ce mai instabil, așa că păstrează-ți mintea limpede și fă-ți drum pe podeaua care se prăbușește înainte ca Rabbids panicați să te tragă în jos cu ei. Provoacă-ți prietenii și colegii de joc pentru a vedea cine poate rezista mai mult decât haosul și să iasă victorios în Rabbids Volcano Panic, în timp ce concurați pentru drepturi de laudă și glorie. Cu gameplay-ul său rapid și cu răsturnări de situație imprevizibile, Rabbids Volcano Panic oferă oportunități pentru o competiție palpitantă și emoții care îți fac inima să bată.

În timp ce navigați prin haosul erupției vulcanice, fiți în căutarea obiectelor bonus care vă pot ajuta să obțineți un avantaj față de adversarii dumneavoastră. De la creșteri de viteză la scuturi de protecție, aceste power-up-uri pot face diferența între supraviețuire și dezastru. Dar ai grijă - tovarășii tăi Rabbids nu sunt mai presus de a juca murdar pentru a-și asigura propria supraviețuire. Folosește-ți inteligența și strategia pentru a-i prinde în capcană pe ceilalți jucători și a-i face să cadă primii, asigurându-ți locul de ultim Rabbid în picioare.

Cu fiecare clipă care trece, intensitatea din Rabbids Volcano Panic crește, împingându-te până la limită în timp ce te străduiești să reziști mai mult decât haosul și să ieși victorios. Vei reuși să rămâi cu un pas înaintea competiției și să supraviețuiești erupției vulcanice, sau vei fi mistuit de haosul din Rabbids Island? Alegerea îți aparține, așa că adună-ți curajul, ascute-ți reflexele și pregătește-te pentru o mare aventură în Rabbids Volcano Panic pe Jocurigratuite.ro!

Cum se joacă

Folosește tastele săgeată pentru a te deplasa sau apasă butonul stâng al mouse-ului și mișcă mouse-ul pentru a te deplasa. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, apăsați pe ecran și mișcați degetul pe ecran pentru a vă controla personajul.

Joacă alte jocuri din seria Ubisoft:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Stack
 4. For Honor Warriors io
 5. All-Star Blast!
 6. Might & Magic Armies
 7. Balls Race
 8. Bubbles & Hungry Dragon
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Jocuri similare:

Îți place Rabbids Volcano Panic? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri .io pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.