All-Star Blast!

Intră în universul jocului All-Star Blast! și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri .io!

Retrăiește unele dintre experiențele clasice din Atomic Bomberman când joci All-Star Blast! pe Jocurigratuite.ro, și supraviețuiește împotriva altor jucători și bucură-te de o acțiune cu adevărat explozivă. Pentru a supraviețui pe câmpul de luptă din All-Star Blast! trebuie să plasați bombe și să scăpați de exploziile acestora. De asemenea, puteți obține tot felul de upgrade-uri utile, ascunse în spatele blocurilor distrugătoare din mediul înconjurător. Acestea variază de la obținerea unei viteze suplimentare permanente, până la obținerea abilității de a plasa mai multe bombe. Mai presus de toate, All-Star Blast! este un joc de strategie și reflexe, și doar cei mai pricepuți jucători pot supraviețui.

Dacă sunteți un fan al popularelor francize ale gigantului de jocuri, Ubisoft, veți fi încântați să aflați că All-Star Blast! prezintă tot felul de personaje amuzante din aceste lumi legendare. Dar All-Star Blast! are și alte mini-jocuri de care te poți bucura, iar tu și alte persoane puteți avea parte de nenumărate ore de distracție din această experiență.

Alătură-te altor jucători și bucură-te de experiențe arcade clasice pe Jocurigratuite.ro atunci când joci All-Star Blast!.

Cum se joacă

Folosiți tastele săgeată pentru a vă deplasa și apăsați tasta Space pentru a plasa o bombă. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul în locul în care ați dori să vă deplasați și atingeți tasta bombă pentru a lăsa o bombă în acel loc.

Jocuri similare:

Îți place All-Star Blast!? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri .io pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.