Balls Race

Intră în universul jocului Balls Race și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu curse!

Când vă gândiți la jocurile de curse, probabil că vă imaginați tot felul de vehicule care încearcă să se bată unul în fața celuilalt și care își folosesc caracteristicile unice ale vehiculelor pentru a obține un avantaj față de ceilalți piloți. Pe Jocurigratuite.ro aveți ocazia să jucați un joc în care, în loc să vă întreceți cu vehicule, controlați o minge. Acest lucru face ca experiența de conducere din Balls Race să fie una destul de interesantă, iar pistele pe care ajungi să concurezi sunt, de asemenea, destul de diferite de cele la care te-ai putea aștepta de la un joc de curse. Desigur, în alte jocuri de curse probabil că ajungi să controlezi un tip de vehicul. Dar să nu credeți că regulile de conducere nu se aplică la Balls Race, deoarece principiile de bază sunt încă aici.

La fel ca în majoritatea celorlalte jocuri cu mașini, în Balls Race aveți posibilitatea de a concura pe tot felul de piste diferite, iar fiecare dintre ele este neiertătoare. Vitezele pe care le poți atinge, chiar dacă nu iei în calcul modificatorii pe care îi poți obține pe parcurs pentru a le crește și mai mult, nu lasă loc de greșeli, iar cu diferitele obstacole care îți apar în cale, doar un șofer foarte atent poate ajunge la linia de sosire. Și asigurați-vă că obțineți beneficiile de viteză pe care le oferă platformele, pentru un avantaj suplimentar față de ceilalți șoferi.

Conduceți rapid și câștigați cursele atunci când jucați Balls Race pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Apăsați butonul stâng al mouse-ului și deplasați-l spre stânga sau spre dreapta pentru a vă deplasa în direcția respectivă. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul și deplasați degetul pe ecran în locul acestuia.

Joacă alte jocuri din seria Ubisoft:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Bubbles & Hungry Dragon
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Jocuri similare:

Îți place Balls Race? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu curse pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.