Hydro Storm 2

Intră în universul jocului Hydro Storm 2 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu curse!

Probabil că ați mai jucat jocuri de curse înainte, dar poate că nu ați jucat jocuri de curse pe apă. Pe Jocurigratuite.ro veți avea ocazia să experimentați curse intense pe apă, în care jetski-urile înlocuiesc mașinile sau motocicletele, atunci când jucați Hydro Storm 2. Iar cursele de pe Hydro Storm 2 aduc un alt element nou față de jocurile cu care poate sunteți familiarizați, și anume faptul că jetski-urile vin echipate cu arme devastatoare, care vă pot oferi un avantaj față de ceilalți concurenți. Bineînțeles, aceleași arme care vă pot oferi avantaje puternice sunt disponibile și pentru toți concurenții din Hydro Storm 2, așa că acesta este un lucru de care va trebui să țineți cont mereu în timp ce vă plimbați frenetic pe valuri.

Fiecare vehicul din Hydro Storm 2 vine nu numai cu caracteristici unice, cum ar fi viteza maximă și manevrabilitatea, dar vin și echipate cu arme diferite. În acest fel, poți alege ceea ce se potrivește cel mai bine stilului și preferințelor tale unice. Poate doriți un jetski foarte rapid, care are o sănătate mai scăzută, sau vreți un tanc acvatic, care compensează cu putere de foc și sănătate ceea ce îi lipsește la capitolul viteză. Arsenalul pe care îl ai la dispoziție variază de la mitraliere, grenade, dar și rachete și alte dispozitive explozive. Fiți atenți la lăzile care împânzesc mările de pe Hydro Storm 2 pentru a vă reaproviziona cu arme. Și, pe lângă lăzi cu arme, există și lăzi care îți vor repara jetski-ul, așa că asigură-te că le cauți ori de câte ori ai primit prea multe pagube. În plus față de gestionarea armelor, puteți profita și de diverse platforme, care vă vor oferi un impuls de viteză foarte necesar. Folosește-le fie pentru a-i ajunge din urmă pe ceilalți piloți, fie pentru a face distanțele dintre tine și ei mult mai mari.

Experimentați cursele pline de acțiune într-un scenariu unic și interesant, pe mările turbulente, atunci când jucați Hydro Storm 2 pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți WASD sau tastele săgeată pentru a vă conduce jetski-ul, apăsați tasta Z sau butonul stâng al mouse-ului pentru a trage cu arma principală sau tasta X sau butonul drept al mouse-ului pentru a trage cu arma secundară.

Jocuri similare:

Îți place Hydro Storm 2? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu curse pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC