Rabbids Wild Race

Intră în universul jocului Rabbids Wild Race și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu curse!

Zboară înaintea competiției în Rabbids Wild Race, un joc multiplayer fermecător în care trebuie să îți folosești jetpack-ul pentru a ajunge în fața concurenței. Pentru a-ți învinge toți adversarii, va trebui să te ferești de multiplele obstacole care sunt împrăștiate de-a lungul nivelelor și, de asemenea, va trebui să te asiguri că aduni cât mai multe obiecte utile. De exemplu, dacă obțineți magnetul, acesta va apuca automat monedele de la distanță. Iar prin colectarea de monede puteți debloca tot felul de ținute interesante.

Pentru a ajunge pe râvnitul prim loc va trebui să folosești și câteva trucuri viclene, cum ar fi să sari pe capetele adversarilor tăi pentru a obține un impuls suplimentar. Și vei avea nevoie de tot ajutorul posibil, pentru că, cu cât avansezi mai mult, cu atât apar mai multe obstacole în calea ta, cum ar fi bariere laser și inamici care trag proiectile spre tine. Dar, chiar dacă lucrurile devin mai complicate cu cât joci mai mult, dobândești și măiestrie asupra jetpack-ului tău și asupra complexității modului în care se mișcă personajul tău. În scurt timp vei reuși să te strecori și să te ferești de toate obstacolele care îți ies în cale și vei obține cu ușurință primul loc. Iar dacă iei în considerare faptul că Rabbids Wild Race este un joc multiplayer online și că vei juca împotriva altor adversari umani, poți oricând să inviți câțiva dintre prietenii tăi și să concurați unul împotriva celuilalt.

Grafica și muzica funcționează foarte bine pentru lumea fantastică la care te-ai putea aștepta din universul Rabbids, iar cu un amestec de personaje excentrice și muzică plină de viață, Rabbids Wild Race va fi o plăcere să joci.

Pregătește-te pentru o cursă online într-o lume unică și joacă Rabbids Wild Race pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Dacă jucați de pe un PC, apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a vă activa jetpack-ul și a vă deplasa în sus. Dacă folosiți un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Joacă alte jocuri din seria Ubisoft:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Assassin's Creed Freerunners
 11. Brawlhalla Grand Slam
 12. TrackMania Blitz
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Jocuri similare:

Îți place Rabbids Wild Race? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu curse pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.