Brawlhalla Grand Slam

Intră în universul jocului Brawlhalla Grand Slam și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu bătaie!

Intră în arenă și învinge toți războinicii feroce, în meciuri multiplayer intense pe Jocurigratuite.ro, când joci Brawlhalla Grand Slam. Regulile unice ale acestui câmp de luptă sunt următoarele: în Brawlhalla Grand Slam veți câștiga avantajul asupra celorlalți jucători prin valorificarea arenei verticale în avantajul dumneavoastră. Trebuie să îi trântești pe ceilalți adversari pentru a câștiga, iar acest lucru îl faci folosind mișcări precise, sărind de pe o platformă pe alta și evitând barajul constant de inamici care împânzește cerul.

Brawlhalla Grand Slam îți permite să alegi un personaj care se potrivește cel mai bine gusturilor tale, iar prin câștigarea de monede poți debloca fiecare dintre cele 42 de personaje din această listă unică și distractivă. Fiecare dintre ele are un stil unic și arată dur, iar toate armele lor inspiră teamă în inimile adversarilor. Iar cu un clasament global online, poți vedea cât de bine te descurci față de alți jucători din întreaga lume. Grafica strălucitoare din Brawlhalla Grand Slam se potrivește cu adevărat cu viteza jocului, iar muzica completează foarte bine acțiunea. Acest mix oferă o experiență plină de acțiune, plină de surprize la fiecare mișcare a armei tale. Și apropo de arme, în Brawlhalla Grand Slam există diferite clase de arme, astfel că aveți personaje care mânuiesc ciocane, altele au sulițe sau topoare, iar acestea atacă în moduri diferite.

Cu cât te descurci mai bine, cu atât mai multe monede poți colecta, pe care le poți folosi pentru a debloca diferite personaje și diferite ținute pentru ele, fiecare dintre ele oferindu-le un nou look.

Învinge-ți adversarii în arena verticală de pe Brawlhalla Grand Slam când joci pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosește butonul stâng al mouse-ului pentru a sări de pe platforme și, în timp ce te afli în aer, apasă butonul stâng al mouse-ului pentru a-ți balansa arma. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Joacă alte jocuri din seria Ubisoft:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Assassin's Creed Freerunners
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Jocuri similare:

Îți place Brawlhalla Grand Slam? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu bătaie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.